Wat kunt u van ons verwachten?

U bent bij Schildersbedrijf Jeroen van Koot aan het goede adres voor schilderwerk, diverse soorten wandafwerking, glas en kwaliteit in Nijkerk, Amersfoort, Vathosrt en daarbuiten.

Op deze website krijgt u een goede indruk van Schildersbedrijf Jeroen van Koot .

Schilderwerk

Op het gebied van schilderwerk kun u bij ons terecht voor:
 • Schilderwerk binnen en buiten
 • Periodiek onderhoud aan uw schilderwerk
 • Sauswerk
 • Schilderen van keukens

Diverse soorten wandafwerking

Uw wanden werken wij voor u af met:
 • Spachtelputz
 • Glasvezelbehang
 • Spuitwerk

Glas

Koot schilderwerken levert en plaatst alle soorten vlakglas.

U kunt bij ons terecht voor floatglas, figuurglas, gelaagd glas, verzilverd glas, gehard glas, isolatie glas. Dit alles kunnen wij leveren in een breed scala aan uitvoeringen en combinaties. Ook glasbewerkingen en bijzondere modellen zijn bij ons geen enkel probleem.

Verder leveren wij raam-ventilatieroosters in alle gewenste maten en/of kleuren.

Wij leveren zowel aan de particulier als op projectbasis.

Kwaliteit

Al onze diensten gaan altijd gepaard met vakmanschap, het beste materiaal en liefde voor het vak.
 • Vakmanschap
  Op het gebied van vakmanschap bieden wij u 15 jaar kennis en ervaring in het schildersvak. Bovenop de vakopleiding werd en wordt de kennis van het schildersvak voortdurend op peil gehouden door via cursussen en vakbeurzen kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het schildersvak.
 • Materiaal
  Geen kwaliteit zonder goed materiaal. Wij werken alleen met de beste materialen. Om daarin zeker te zijn van continuiteit worden alle materialen afgenomen van 1 groothandel: Paintcenter te Amersfoort.
 • Liefde voor het vak
  Met Schildersbedrijf Jeroen van Koot haalt u ouderwetse liefde voor het vak in huis. Professionaliteit wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht. U kunt van ons adviezen verwachten op het gebied van kleurstellingen en het gebruik van materialen toegesneden op uw persoonlijke situatie.

Het hele jaar door beschikbaar

Dankzij het gebruik van moderne materialen kunt u het jaar rond een beroep op ons doen. Zo beschikken wij over regenschermen van Skyworks die ons in staat stellen om met slecht weer door te werken. Daarnaast kunnen wij, door de toepassing van de modernste materialen op verfgebied, u ook van dienst zijn als het weer wat minder is en de temperaturen laag zijn.

Voorts beschikken wij over geavanceerde afzuigapparatuur. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om wel te genieten van de lusten van een opgefrist interieur door een verfbeurt zonder dat u daarvoor eerst de lasten van bergen met stof van het schuren hoeft te doorstaan.

Erkend leerbedrijf

Sinds juni 2006 zijn wij een erkend leerbedrijf. Behalve dat ons werk louter tevreden klanten heeft opgeleverd hebben wij ook voldaan aan de criteria die door Savantis, Vakcentrum Afbouw en Onderhoud, worden gesteld aan opname in het Register van Erkende Leerbedrijven. Sinds Juni van dit jaar mogen we ons daarom 'Erkend leerbedrijf noemen'!